Wenkbrauwlift2021-02-12T11:35:22+00:00

Wenkbrauwlift

Wanneer uw wenkbrauwen omlaag gezakt zijn, kan het zijn dat u hierdoor een sombere of vermoeide uitstraling krijgt. Vervelend natuurlijk wanneer u dit helemaal niet bent. Wanneer enkel het buitenste deel van de wenkbrauw is gezakt kunt u dit verhelpen door middel van een anti-rimpelbehandeling. Dit noemen we een wenkbrauwlift. Ook is het mogelijk om tijdens een wenkbrauwlift de asymmetrie tussen beide wenkbrauwen gelijk te trekken en zo de vorm wat aan te passen.

Het product dat wordt gebruikt werkt als een effectieve spierontspanner. Het legt de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier stil, waardoor de spier (tijdelijk) minder activiteit kan vertonen. Hierdoor ontspant de huid en vermindert of verdwijnt de rimpel, voor een aantal maanden. Een bijkomend voordeel is dat doordat de spieren na de behandeling in ruststand zijn, er op de behandelde plek ook geen nieuwe rimpels ontstaan.

Voor een blijvend resultaat is het belangrijk de behandeling regelmatig te herhalen. De behandeling is uiterst veilig omdat het product wat gebruikt wordt volledig afbreekbaar is door het eigen lichaam.

Wat kost een anti-rimpelbehandeling?

InjectablesHoeveelheidPrijs v.a.
Wrinkle relaxer
Wrinkle relaxer ® 1 zone€120,-
Wrinkle relaxer ® 2 zones€220-
Wrinkle relaxer ® 3 zones€300,-
Faceslimming€300,-
Gummy smile€85,-
Kraaienpootjes€120,-
Neuspunt lift€85,-
Voorhoofdrimpels€120,-
Anti-transpiratie€450,-
Bunny lines€85,-
Fronsrimpels€120,-
Kinlijntjes en puntjes€85,-
Migraine€120,-
Tandknarsen€300,-
Wenkbrauwlift€120,-
Fillers
Lipvergroting 0,5 ml€175,-
Lipvergroting1,0 ml€250,-
Lipvergroting1,5 ml€360,-
Traangoot (wallen onder de ogen) 1,0 ml€350,-
Neus-lippenplooi 1,0 ml€250,-
Neus-lippenplooi 1,5 ml€360,-
Handverjonging €450,-
Oorlelverjonging €250,-
Neuscorrectie€350,-
Kincorrectie 1,0 ml€300,-
Jukbeenderev.a. 2,0 ml€500,-
Kaaklijnverstrakking v.a. 2,0 ml€500,-
Halsverjonging en decolleté €750,-
Liquid facelift v.a. 2,0 ml€550,- - €1.250,-
Marionetlijnenv.a. 1,0 ml€250,-
Rokerslijntjesv.a. 1,0 ml€280,-
Mondhoekplooi1,0 ml€250,-
Mondhoekplooi1,5 ml €360,-
Slapen opvullenv.a. 1,0 ml€350,-
Wangenv.a. 2,0 ml€500,-
Vullen buitenste schaamlippen d.m.v. filler
L
€1245,-
Verwijderen diepe acnelittekens €350,-
Oplossen hyaluronzuur €100,- per injectie

Het voortraject

Tijdens het consult bespreekt u met één van onze cosmetisch artsen wat uw wensen zijn en waarom u de anti-rimpelbehandeling wilt laten uitvoeren. De arts vertelt u over alle mogelijkheden, geeft u alle benodigde informatie over de behandeling en laat u zien wat het maximaal haalbare resultaat is. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen. Dit consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Aansluitend op het consult kunt u ervoor kiezen om de behandeling direct te laten uitvoeren. Het is ook mogelijk om hier een aparte behandelafspraak voor te maken. Wel vragen wij u dit van te voren door te geven bij het maken van de afspraak.

Product

Het product dat gebruikt wordt bestaat uit een stof gemaakt door een enzym. Het middel zorgt ervoor dat er geen signalen van de zenuwen naar de spieren worden doorgegeven. Hierdoor komt de spier tijdelijk stil te liggen. Het product wordt geleverd in poedervorm, omdat hierdoor het product langer houdbaar is. Speciaal voor uw behandeling wordt het product klaargemaakt. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stof optimaal zijn werk doet. Het product wordt aangemaakt met fysiologisch zout (natriumchloride). Uiteraard verloopt het mengproces volgens strikte voorschriften van de fabrikant.

De behandeling

Een anti-rimpelbehandeling is niet pijnlijk en wordt dan ook uitgevoerd zonder verdoving. Er wordt gebruik gemaakt van hele fijne injectienaalden, waardoor dit tijdens de behandeling enkel voelt als een speldenprikje.

Per behandeling krijgt u een aantal injecties ingespoten in de desbetreffende spieren. Afhankelijk van de sterkte van de spier en uw wensen wordt de dosering vastgesteld door de arts. Echter is over het algemeen een zeer lage dosering al voldoende. Afhankelijk van het resultaat is het mogelijk om bij een vervolgbehandeling de dosering aan te passen. Hierbij wordt altijd gekeken naar de balans tussen het optimale effect van het product en het minimaliseren van bijwerkingen.

De behandeling duurt ongeveer 10 minuten.

Nazorg

Na de behandeling kunt u vrijwel direct de praktijk verlaten. Het duurt een paar dagen voor u de eerste effecten zult zien en na twee weken is het resultaat optimaal. De spierontspanner is gemiddeld 3 tot 6 maanden werkzaam. Daarna is het voor blijvend resultaat belangrijk om de behandeling te herhalen. Hoe vaker u een behandeling ondergaat, hoe langer de effectieve stof werkzaam blijft per keer.

De eerste twee uur na de behandeling is het mogelijk dat dat huid wat rood en gezwollen is en dat er blauwe plekjes ontstaan. Dit is een veelvoorkomende bijwerking en trekt vanzelf weg. De blauwe plekjes kunt u, wanneer de prikgaatjes goed gedicht zijn, camoufleren met make-up.

Na de behandeling is het belangrijk om het behandelde gebied direct goed te bewegen. Let wel op dat u tot 48 uur na de injecties niet wrijft of masseert in de behandelde zone. Tot vier uur na de behandeling willen we u adviseren niet te gaan liggen om verspreiding van de spierontspanner te voorkomen en om de werking op de gewenste plek zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Tot slot mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en het behandelde gebied niet blootstellen aan de sauna of zonnebank.

Aanvullende nazorg instructies worden u overhandigd of toegestuurd na het inplannen van de ingreep. Heeft u twijfels over uw mogelijke bijwerkingen, neem dan altijd contact op met de praktijk.

Controle afspraken

In principe is er na een anti-rimpelbehandeling geen controle afspraak nodig. Echter, wanneer u na twee weken niet tevreden bent over het resultaat is het altijd mogelijk om toch langs te komen bij één van onze cosmetisch artsen. Dit is mogelijk tussen de 2e en 4e week na uw behandeling.

Wanneer blijkt dat de behandelingen met een spierontspanner niet het gewenste resultaat geven, kan de cosmetisch arts u adviseren om een behandeling met fillers te ondergaan. Hierbij wordt de rimpel opgevuld met een dunne gel op basis van hyaluronzuur.

Meest gestelde vragen

Wat is een liquid facelift?2020-10-08T09:59:27+00:00

Door een aantal gebieden tegelijk te behandelen, bijvoorbeeld de fronsrimpel met een rimpelbehandeling, de kaaklijn en de neuslippenplooi met fillers, is het mogelijk het effect van een mini facelift te bereiken. Allen dan wel zonder littekens, zonder de risico’s van een operatie en zonder de hersteltijd.

Wat is een behandeling met botuline toxine?2020-10-08T12:01:51+00:00

Bij een rimpelbehandeling wordt er gebruik gemaakt van een gezuiverd eiwit dat door een bacterie wordt gemaakt, dit noemen we botuline toxine. Het wordt uitgevoerd met een geregistreerd geneesmiddel om rimpels en rimpeltjes te behandelen die door overmatige spieractiviteit ontstaan. Tijdens de behandeling worden er een aantal kleine injecties gegeven in het spiertje dat de rimpel veroorzaakt. Binnen een paar dagen zie je al verbetering en na 2 weken werkt het product optimaal.

Hoe lang duurt de behandeling?2020-10-08T12:10:51+00:00

De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten, inclusief een consultgesprek.

Is een rimpelbehandeling veilig?2020-10-08T13:17:06+00:00

Jazeker! Wij gebruiken het officiële kwaliteitsproduct. De fabrikant is al tientallen jaren de gerespecteerde leverancier van de officiële rimpelbehandeling producten. Alleen cosmetisch artsen voeren de behandeling ui , zij zijn allemaal BIG-geregistreerd.

Hoe snel werkt een botuline toxine behandeling?2020-10-08T13:17:53+00:00

Het effect van een rimpelbehandeling is niet direct te merken. In de meeste gevallen is het maximale effect binnen 2 weken bereikt.

Wie mag een botuline toxine behandeling uitvoeren?2020-10-08T13:18:47+00:00

Bij Praktijk Gabriels werken uitsluitend BIG-geregistreerde cosmetisch artsen. Ons team wordt voortdurend geschoold in het binnen- en buitenland.

Wanneer mag je geen rimpelbehandeling ondergaan?2020-10-08T13:19:48+00:00

Als je zwanger bent kun je geen injectable behandeling ondergaan. Ook als er toevallig een puistje zit op de plaats van het prikje, kunnen we de behandeling niet uitvoeren. Als er ernstige spierziekten zijn zoals ALS, myasthenia gravis, of het Lambert-Eaton syndroom, kunnen onze artsen je niet behandelen. Ook als je een allergie hebt kunnen we je niet helpen. In alle andere gevallen natuurlijk wel.

Blijf ik er wel natuurlijk uitzien?2020-10-08T13:25:05+00:00

Ja. Na een rimpelbehandeling kun je nog steeds fronsen, je wenkbrauwen optrekken of met je ogen knijpen. De cosmetisch arts overlegt met jou wat en hoe er behandeld wordt. We luisteren goed naar jou en respecteren jouw wensen.

Before + After

My body, my choice

  • podcast brigitte
  • pink-sheets-2
  • interview natasja
  • pink-sheets-4
  • Pink sheets-1
spotify your body your choice
Bel nu +31 (0)180-439001 Zijn we niet bereikbaar? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.