Na 1,5 jaar hebben mijn man en ik de knoop doorgehakt.

Ik ben Brigitte, moeder van 2 kinderen en vrouw van een fantastische man.
1,5 jaar geleden hebben mijn man en ik de knoop doorgehakt dat afvallen ons echt niet meer lukt en daar hulp bij nodig hadden. Ik ben gaan googelen voor een maagballon. Ik kwam terecht bij praktijk Diana Gabriels, gelijk een afspraak gemaakt. Bij Diana aan tafel werd het snel duidelijk dat wij het resultaat wat wij samen wouden beiden minimaal 30 kilo lichter niet gingen halen met een ballon. Samen voor een gastric sleeve gegaan in België.

40 kilo lichter en een borstvergroting

Ik ben nu 40 kilo lichter. Bij Diana Gabriels en Pieter Hupkens geweest zo fantastisch hoe die man met weinig woorden zo duidelijk kan zijn. Diana die me gelijk zelfvertrouwen gaf. Ik klapte namelijk helemaal dicht toen Pieter het over 700cc. Diana liet me rustig alles passen en uitleggen zo dankbaar. 20 november 2020 eindelijk mijn vriendinnen wat dankbaar. Kliniek top, contact gehouden met Pieter Hupkens en de nacontrole bij Diana super fijn.Mocht je twijfelen of vragen hebben stuur me gerust een privé bericht via brigitte14091989@outlook.com