Skinbooster2021-01-07T14:47:13+00:00

Skinbooster

Naarmate uw huid veroudert, verliest het hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof zorgt ervoor dat de collageen en elastine aanmaak op gang blijft, waardoor je een frisse en jonge(re) uitstraling behoudt. De skinbooster heeft als doel de huid van binnenuit te hydrateren en de huidkwaliteit te verbeteren.

Een skinbooster is een waterdunne filler op basis van hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecomplex of organisch silicium voor een sterk collageenstimulatie, afhankelijk van de specifieke behandeling. Door dit op verschillende plekken in de huid in te brengen, wordt de gehele huid gehydrateerd. Hierdoor wordt de huidkwaliteit van binnenuit verbeterd. De huid krijgt direct een gezonde gloed, ook worden de poriën verfijnd.

Een skinbooster kan worden gebruikt voor het gezicht, het lichaam (denk aan de hals, handen, decolleté, buik en benen) en het kan ook haarverlies tegen gaan. Daarnaast is het een goede oplossing tegen striae.

Wat kost een skinbooster behandeling?

HuidPrijs v.a.
Skinbooster€130,- per behandeling

Het voortraject

Tijdens het consult bespreekt u met specialist Jacqueline Hoornweg (pigmentatie / huid specialist) waarom u de skinbooster behandeling wilt laten uitvoeren. Zij vertelt u over alle mogelijkheden, de mogelijke vormen en kleuren, alle benodigde informatie over de behandeling en laat u zien wat het maximaal haalbare resultaat is. Daarnaast wordt er altijd grondig gekeken of uw huid geschikt is voor een skinbooster behandeling. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen.

Dit consult is altijd kosteloos en vrijblijvend. Aansluitend op het consult kunt u ervoor kiezen om de behandeling direct te laten uitvoeren. Het is ook mogelijk om hier een aparte behandelafspraak voor te maken. Wel vragen wij u dit van te voren door te geven bij het maken van de afspraak.

De behandeling

Een skinbooster behandeling is in principe niet pijnlijk. Tijdens de behandeling wordt de desbetreffende filler geïnjecteerd op verschillende plekken in de huid. Bij de behandeling maken we gebruik van hele fijne naalden, waardoor u tijdens de behandeling enkel speldenprikjes voelt.

We brengen de filler in, in de bovenste huidlaag. Dit in tegenstelling tot overige fillers die in de diepere huidlaag wordt aangebracht.

Nazorg

Direct na de skinbooster behandeling kan de huid rozig/rood zijn. Ook kan er een lichte tot matige zwelling ontstaan. Dit verdwijnt in de meeste gevallen al na een paar uur tot enkele dagen. Probeer in ieder geval van de behandelde zone af te blijven en deze niet te masseren.

Wij raden u aan om de eerste twee dagen met uw hoofd iets hoger te slapen en niet op de geïnjecteerde zones te gaan liggen.

Voordat er langdurig resultaat te zien is, dient u drie behandelingen in korte tijd te ondergaan. Wij raden aan binnen een tijdsbestek van drie maanden. Vervolgens is er eens per half jaar een onderhoudsbehandeling nodig. U ondergaat het eerste jaar dus 3 tot 5 behandelingen. Na het eerste jaar zijn dit er nog gemiddeld twee.

Controle afspraken

Na uw behandeling plannen wij een controle afspraak voor u in, deze vindt plaats na 6 tot 8 weken. Hierbij wordt er gekeken naar het resultaat. Heeft u in de tussentijd vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze kliniek.

Meest gestelde vragen

Vragen permanente make-up2020-09-14T12:38:38+00:00

Before + After

My body, my choice

  • podcast brigitte
  • pink-sheets-2
  • interview natasja
  • pink-sheets-4
  • Pink sheets-1
spotify your body your choice
Bel nu +31 (0)180-439001 Zijn we niet bereikbaar? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.