Wanneer de huid ouder wordt, kan volumeverlies optreden, en daarnaast kunnen de gezichtscontouren veranderen. De wangen kunnen invallen en rimpels rond de mond, neus en lippen worden dieper. Vanaf 25 jaar begint het verouderingsproces.

 

Sculptra is een bio-stimulator. Bij het injecteren, wordt er de collageenaanmaak geactiveerd en wordt er een groot volume gecreëerd op de geïnjecteerde plek. Het resultaat blijft ongeveer 2-4 jaar, afhankelijk van de leeftijd, leefstijl en collageenafbraak. Na de behandeling mag je meteen alles doen, de behandeling is niet invasief in tegenstelling tot chirurgische operatie.

 

Sculptra kan worden gebruikt om hipdips en cellulitis te verminderen, maar ook om meer volume te geven aan het gezicht en diepe rimpels op te vullen.

 

Voordat u de behandeling kunt ondergaan is een consult noodzakelijk! Indien u geinteresseerd bent, maak een afspraak bij drs. Oran Ayubi (BIG: 19923268801) voor een gratis consult. Hier worden al uw vragen beantwoord en kunnen de wensen worden besproken.