Plasma behandeling2021-02-10T20:21:03+00:00

Plasma behandeling

Naarmate uw huid veroudert, worden de de lijnen in uw gezicht en hals dieper. Dit geeft een scherpere uitstraling. De plasma behandeling is een innovatieve anti-aging behandeling. Met een plasma behandeling kunt u deze lijnen verzachten zonder een plastische ingreep te ondergaan, ofwel dit maakt uw huid weer strakker.

Met een plasma behandeling wordt de bovenste huidlaag heel gecontroleerd behandeld. Tijdens de behandeling trekken de huidvezels samen waardoor er een liftend effect ontstaan. Daarnaast maakt uw eigen huid na de behandeling zelf elastine en collageen aan, stofjes waardoor er ook op de natuurlijke manier huidverbetering op zal treden. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van naalden of mesjes ziet het er effect er uiterst natuurlijk uit.

Wat kost een plasma behandeling?

Plastische ChirurgiePrijs v.a.
Plasma intake gesprekVrijblijvend en kosteloos
Plasma (boven) ooglid€349,-*
Plasma (onder) ooglid€349,-*
Plasma (boven+onder) ooglid€499,-*
Plasma voorhoofd€299,-*
Plasma kraaienpootjes€299,-*
Plasma hals€599,-*
Plasma lip/mond€265,-*
Plasma frons (Glabella)€199,-*
Plasma neuslippenplooi€225,-*
Plasma kaaklijn€349,-*
Plasma wangen€349,-*
Plasma kaaklijn + wangen€595,-*
Plasma littekensv.a. €49,-
Plasma pigmentvlekkenv.a. €20,-
Plasma fibromen (steekwratjes) verwijderenv.a. €20,-
Striae behandelingPrijsopgave na gratis advies
*Inclusief gratis Alhydran crêmet.w.v. €24,95

Voortraject

Tijdens het consult bespreekt u met specialist Jacqueline Hoornweg (pigmentatie / huid specialist) waarom u de plasma behandeling wilt laten uitvoeren. Zij vertelt u over alle mogelijkheden, de mogelijke vormen en kleuren, alle benodigde informatie over de behandeling en zij laat u zien wat het maximaal haalbare resultaat is. Daarnaast wordt er altijd grondig gekeken of uw huid geschikt is voor een plasma behandeling. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen.

Dit consult is altijd kosteloos en vrijblijvend. Aansluitend op het consult kunt u ervoor kiezen om de behandeling direct te laten uitvoeren. Het is ook mogelijk om hier een aparte behandelafspraak voor te maken. Wel vragen wij u dit van te voren door te geven bij het maken van de afspraak.

De behandeling

Een plasma behandeling is in principe niet pijnlijk. Wanneer de behandeling van start gaat wordt de huidzone die we gaan behandelen deskundig gedesinfecteerd en bekeken. Vervolgens wordt dit plaatselijk verdoofd door middel van een verdovende crème. Daarna wordt uw huid behandeld door middel van plasma, plasma is geïoniseerd gas.

Dit doen we middels een speciale pen die uw huid puntsgewijs aanraakt zonder daadwerkelijk huidcontact. U ziet deze aanrakingen door middel van minuscule lichtstraaltjes. Deze straaltjes maken kleine oppervlakkige verbrandingen (slechts 0,1 mm breed) op de bovenste huidlagen. Uw huid reageert vervolgens op de aanraking door de huidvezels samen te trekken. Dit voelt u niet of nauwelijks. Op deze manier behandelen we heel precies de gewenste zone.

Door de behandeling maakt de huid vervolgens zelf elastine en collageen aan. U kunt ongeveer na twaalf weken het uiteindelijke resultaat beoordelen.

Aangezien de lichtstraal niet in contact komt met de onderste laag van uw opperhuid, is er geen kans op bloedingen, littekens of andere huidschade.

Nazorg

Direct na de plasma behandeling kan de huid rozig/rood zijn. Ook kan er een lichte tot matige zwelling ontstaan. Dit verdwijnt in de meeste gevallen al na een paar uur tot enkele dagen.

Na de behandeling kan het voorkomen dat er mini korstjes ontstaan op de behandelde zone. Deze verdwijnen over het algemeen na drie tot vijf dagen.

Het resultaat is, zoals gezegd, na ongeveer twaalf weken echt zichtbaar. In principe is één behandeling voldoende. Als het huidoverschot extreem is, zijn soms meer behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Het eindresultaat van de plasma behandeling is maximaal 2 jaar zichtbaar. Wij raden daarom aan om de behandeling iedere 1,5 jaar te herhalen.

Controle afspraken

Na uw behandeling plannen wij een controle afspraak voor u in, deze vindt plaats na 6 tot 8 weken. Hierbij wordt er gekeken naar het resultaat. Heeft u in de tussentijd vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze kliniek.

Meest gestelde vragen

Vragen permanente make-up2020-09-14T12:38:38+00:00

Before + After

My body, my choice

  • podcast brigitte
  • pink-sheets-2
  • interview natasja
  • pink-sheets-4
  • Pink sheets-1
spotify your body your choice
Bel nu +31 (0)180-439001 Zijn we niet bereikbaar? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.