Welkom

DG CLINIC werkt uitsluitend samen met artsen en klinieken, die vooraf door ons zijn goedgekeurd. Om onze kwaliteit te waarborgen, controleren wij als praktijk continu of deze artsen en klinieken blijven voldoen aan de hoge standaarden van Diana Gabriels. De missie van DG CLINIC is het bieden van uitzonderlijke zorg en service. Ons doel is om tevredenheid te creëren door persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice en persoonlijke behandelplannen. Op deze manier hoop ik, Diana Gabriels, mijn klanten te binden, voor nu en voor later.

We kunnen ons voorstellen dat er veel op u afkomt als u heeft besloten om een cosmetische operatie te ondergaan. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier voor en na-foto’s van onze patiënten. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 18 jaar voor het uitvoeren van een ingreep.

‘Bariatrie’ is de verzamelnaam voor alle ingrepen waarmee overgewicht wordt tegengegaan. Denk aan: de maagballon, maagband, gastric sleeve en gastric bypass. Wij begrijpen heel goed dat het een hele stap is om een eerste afspraak voor een bariatrische ingreep te maken. Daarom kunt u van ons verwachten dat wij u hierin – als u dat wilt, natuurlijk – volledig zullen ondersteunen. We raden u aan om uw partner, of een goede bekende, mee te nemen naar het eerste consult.

Wist u dat u vanaf 20 kilo overgewicht verhoogde kans heeft op:

▪ Hoge bloeddruk
▪ Suikerziekte
▪ Pijnlijke gewrichten
▪ Hoog cholesterol

En wist u dat een overgewicht van 20 tot 30 kilo kan leiden tot een verkorte levensduur tot wel 10 jaar?

Overweegt u een maagverkleining en heeft u hulp nodig bij uw strijd tegen overgewicht? Maak online een afspraak bij onze consultants voor gratis advies. DG CLINIC is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur voor het beantwoorden van uw vragen.

Behandelingen

Gastric Sleeve
Gastric Bypass
Maagband
Maagballon
Doorslikbare maagballon

BMI Calculator

Je BMI is

Consulent

Chris Deprez

Dhr. Chris Deprez

  • CONSULTANT BARIARTRIE

  • Maagballon

  • Maagband

  • Gastric Sleeve

  • Gastric Bypass

Maak nu online uw afspraak bij dhr. Chris Deprez

Chris Deprez is bariatrisch verpleegkundige en is aanwezig elke donderdag van 11:00 uur tot 19:00 uur bij DG-CLINIC te Barendrecht.

Bij Chris kunt u terecht voor een consult over de maagballon, de maagband, een gastric sleeve, een gastric bypass en voor het aanpassen van het maagbandje. Tijdens het gehele traject van uw behandeling zal Chris u bijstaan.

LEES MEER OVER CHRIS DEPREZ

Your body, your choice

  • Gastric Sleeve
  • Gastric Sleeve
  • Gastric Sleeve
  • Gastric Sleeve