Motiva® ROUND

Een volle, ronde, goed gevormde borst

Zoals de naam al doet vermoeden, is MotivaRound® een gelijkmatig rond gevormd implantaat gevuld met ProgressiveGel® Plus. Voor stevigheid zonder afbreuk te doen aan de zachtheid. Het is ontworpen om een ​​evenwichtige stevigheid en een volledige vulling van de bovenpool van de borst te bieden.

MOTIVA ROUND
MOTIVA ROUND
MOTIVA ROUND

Waarom kiezen voor Motiva® Round?

Patiënten kiezen vaak voor ronde implantaten zoals deze om een ​​vollere bovenborst te ervaren voor een zelfbewuster en jeugdiger uiterlijk.

Veelgestelde vragen over Motiva® Round

Welk Motiva® implantaat zal mij een ronde, volle uitstraling geven?

Motiva® Round wordt doorgaans geselecteerd vanwege een rond esthetisch uiterlijk, omdat het de hoogste projectie en een volledige vulling van de bovenpaal biedt.

Het is echter belangrijk om uw doelen en implantaatkeuzes in overleg met uw chirurg te bespreken voordat u aanneemt dat een bepaald type implantaat de beste optie voor u is.

Welke implantaten zorgen voor de meest jeugdige uitstraling?

Motiva® Round-implantaten bieden een hogere bovenpool voor een vollere, zelfbewustere uitstraling. U dient echter uw doelen en implantaatkeuzes in overleg met uw chirurg te bespreken voordat u aanneemt dat een bepaalde procedure of implantaattype de beste optie voor u is.

Heeft u meer vragen? Ga naar de FAQ’s op de Motiva website

Motiva.Health

Implantaatprojectie

“Projectie” of “profiel” zijn termen die worden gebruikt om te beschrijven hoe ver naar voren een borstimplantaat uitsteekt vanaf uw borstwand, wat een belangrijke factor is in hoe aangepaste borsten eruit kunnen zien in verhouding tot de rest van het lichaam.

Verschillende projecties (in combinatie met andere factoren) flatteren verschillende frames. Uw DG Clinic chirurg zal u helpen de beste match voor u te bepalen.

Afhankelijk van het model dat u kiest, kunnen Motiva®-borstimplantaten in vier mogelijke projecties worden geleverd:

  • Mini – onze laagste projectie

  • Half-matig-laag

  • Volledig – matig hoog

  • Corsé – onze hoogste projectie

Round Implant