Motiva Implants

Motiva® Implants van Establishment Labs

Jouw Schoonheid. Jouw Gezondheid. Jij bent ‘in control’.

Bij het vervaardigen van de meest geavanceerde borstimplantaten heeft Motiva® één doel voor ogen: de Gezondheid van Vrouwen.

Daarom bieden ze een nieuwe generatie implantaten met een unieke veiligheids technologie en oplossingen die droomresultaten voor u opleveren.

Nieuwe generatie Motiva® Implantaten

De meest uitgebreide reeks van geavanceerd gladde implantaten, met de eerste ergonomisch gladde implantaten ter wereld.

8 redenen om voor Motiva® te kiezen:

  • Minder dan 1% complicaties

  • Ontworpen om natuurlijk met u mee te bewegen

  • Ze nemen wetenschap serieus. Lees meer over de onderzoeken.

  • Ze hebben de perfecte match voor u

  • Draai en buig, geen zorgen om scheuren

  • Exclusieve barrièrelaag

  • Implantaat informatie bij de hand

  • Gepersonaliseerde operaties, gepersonaliseerde resultaten

Borstoptimalisatie

Veiligheid, Innovatie en de Vrouw Centraal

Motiva® optimaliseert borsten door het creëren van een positieve, bekrachtigende ervaring voor vrouwen zodat in samenspraak met de plastisch chirurg maatwerk geleverd kan worden voor hun gewenste borst ‘Look & Feel’.

Veiligheid is aan de Oppervlakte

Meer dan tien jaar geleden hebben ze uitgebreid klinisch en wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd waaruit bleek dat de risico’s die samenhangen met macrotextuur-implantaten groter waren dan de voordelen ervan. Daarom hebben ze hun ontwikkelingen gericht op een nieuw, geavanceerd glad oppervlak:

SmoothSilk® is ontworpen om biocompatibel te zijn met uw lichaam. Hun unieke en geavanceerde gladde oppervlak minimaliseert ontstekingen en vermindert het risico op dubbele kapsels.

Informatie bij de Hand

Hoewel u implantaat ID-kaartjes of documenten kunt verliezen, kunt u nooit een digitaal paspoort verliezen. Qid® Het optionele, ingebouwde digitale paspoort maakt niet-invasieve en onmiddellijke verificatie van belangrijke implantaatinformatie op elk moment na de operatie mogelijk. FDA-goedgekeurd, batterijloos en passief radiofrequentie-identificatieapparaat. Motiva® implantaten zijn met en zonder Qid® verkrijgbaar.

Het Blauwe Implantaat

Bij traditionele implantaten kunnen chirurgen niet controleren of de barrièrelaag van een implantaat (die bedoeld is om het ‘zweten’ van gel in het omliggende weefsel te voorkomen) intact is voordat het wordt gebruikt. Deze blauw getinte visuele veiligheidsbarrière stelt chirurgen in staat om visueel de integriteit van de implantaatschaal te waarborgen. BluSeal® is een gepatenteerde veiligheidsvoorziening die alleen beschikbaar is bij Motiva®.

De Flex is Echt

Dit meerlaagse systeem is ontworpen om scheuren en lekken te minimaliseren. Door alle implantaatcomponenten aan elkaar te koppelen om een ​​uniforme structuur te creëren die zeer duurzaam en elastisch is, kan het implantaat gemakkelijker door de chirurg worden ingebracht.

Voor een Zachte Look & Feel

Motiva®  heeft eigen gepatenteerde gels gemaakt: ProgressiveGel® Plus voor structuur zonder afbreuk te doen aan zachtheid (gebruikt in MOTIVA® ROUND) en Ultima® om op een natuurlijke manier met je lichaam mee te bewegen en zich gemakkelijk aan te passen aan je bewegingen. (gebruikt in ERGONOMIX®).

Motiva Implants® Veiligheids- en Prestatie Data

Gegevens over veiligheid en prestaties die zijn verzameld via post-market surveillance, bevestigen dat SmoothSilk® / SilkSurface® bijdraagt ​​aan verbeterde postoperatieve resultaten met minder hoog- en laag-risico complicaties.

Sforza M, Zaccheddu R, Alleruzzo A et al. Preliminary 3-year evaluation of experience with SilkSurface and VelvetSurface Motiva silicone breast implants: a single-center experience with 5813 consecutive breast augmentation cases. Aesthet Surg J. 2018; 38(Suppl 2):S62-S73.

[2] ›

Chacón M, Chacón M, Fassero J. Six-Year Prospective Outcomes of Primary Breast Augmentation with Nano-Surface Implants. Aesthet Surg J. 2018;39(5):495-508.

[3] ›

James GA, Boegli L, Hancock J, Bowersock L, Parker A, Kinney BM. Bacterial Adhesion and Biofilm Formation on Textured Breast Implant Shell Materials. Aesthetic Plast Surg. 2019 Apr;43(2):490-497. doi: 10.1007/s00266-018-1234-7.

Een driejarige evaluatie [1] van 5.813 patiënten heeft SilkSurface®-implantaten in verband gebracht met algemene complicaties en revisiepercentages van minder dan 1%. Diezelfde studie meldde ook geen gevallen van ruptuur als gevolg van implantaatfalen, kapselcontractuur (Baker Grades III en IV), dubbele kapsels of late seromas.

Een zesjarig prospectief onderzoek [2] bij 35 patiënten meldde geen gevallen van ruptuur, verkeerde plaatsing van het implantaat of kapselcontractuur.

Bacteriële biofilm hoopt zich na verloop van tijd op op implantaatoppervlakken en is in verband gebracht met complicaties zoals kapselcontractuur en ‘breast implant-associated anaplastic large cel lymphoma’(BIA-ALCL). Een vergelijkende in vitro evaluatie [3] van SmoothSilk®, getextureerde en traditionele gladde implantaten toonde aan dat bacteriële hechting en biofilmvorming het laagst waren bij SmoothSilk®-implantaten en het hoogst bij gestructureerde implantaten.