Motiva® Ergonomix®

Ontworpen om op natuurlijke wijze met uw lichaam mee te bewegen

Motiva® heeft ergonomische principes toegepast op het ontwerp en zichzelf uitgedaagd om met een implantaat te komen dat zich zo natuurlijk mogelijk gedraagt. ’s Werelds eerste ergonomische borstimplantaat.

MOTIVA ERGONOMIX
MOTIVA ERGONOMIX

Hoe het werkt

Ergonomix®-implantaten zijn ontworpen om de bewegingen van een vrouw te volgen – ze hebben een ronde vorm wanneer ze ligt en vormen een natuurlijk ogend, schuin silhouet wanneer ze staat. Hierdoor kan Ergonomix® nabootsen hoe echt borstweefsel eruitziet, aanvoelt en beweegt.

Veelgestelde vragen over Motiva Ergonomix®

Welke Motiva Implants® zorgen voor een natuurlijker uiterlijk?

ERGONOMIX® met ProgressiveGel Ultima® zijn ontworpen voor vrouwen die een borstimplantaat willen dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet en aanvoelt; een die zich zelfs aanpast aan hun natuurlijke bewegingen.

Het is echter belangrijker om uw doelen en implantaatkeuzes in overleg met uw chirurg te bespreken voordat u aanneemt dat een bepaald type implantaat de beste optie voor u is.

Heeft u meer vragen? Ga naar de FAQ’s op de Motiva website

Motiva.Health

Implantaatprojectie

“Projectie” of “profiel” zijn termen die worden gebruikt om te beschrijven hoe ver naar voren een borstimplantaat uitsteekt vanaf uw borstwand, wat een belangrijke factor is in hoe aangepaste borsten eruit kunnen zien in verhouding tot de rest van het lichaam.

Verschillende projecties (in combinatie met andere factoren) flatteren verschillende frames. Uw DG Clinic chirurg zal u helpen de beste match voor u te bepalen.

Afhankelijk van het model dat u kiest, kunnen Motiva®-borstimplantaten in vier mogelijke projecties worden geleverd:

  • Mini – de laagste projectie

  • Demi – matig laag

  • Full – matig hoog

  • Corsé – de hoogste projectie

MOTIVA ERGONOMIX