Lippigmentatie2020-11-12T11:00:09+00:00

Lippigmentatie

Vooral voor jonge vrouwen met een druk bestaan is permanente make up een uitkomst. Maar niet te vergeten voor dames waarvan de jaren beginnen te tellen, kan het een enorme oppepper zijn. Verder is het ideaal voor iedereen die geen dagelijkst make up wilt dragen en waarbij de kleur van de lippen valer is geworden en de contouren vervaagd zijn.

Wat kost een permanente make-up behandeling?

Permanente make-upPrijs v.a.
Wenkbrauwen€395,-
Lippigmentatie€450,-
Lippigmentatie binnen 12 maanden bijwerken€195,-
Ogen€195,-
Scalp pigmentatie €195,-
Tepel(hof)reconstructie €595,-

Informatie

Permanente make up is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Lippigmentatie (ofwel blossom lips) is een semipermanente make up wat toegepast wordt door middel van een machinaal naald.

Consult

Tijdens een consult met Jacqueline Hoornweg wordt er besproken waar u aan stoort en gekeken naar wat het beste bij u zou passen.

Behandeling

Soms kan een subtiele lip lijn met schaduw voldoende zijn. Hierbij wordt een techniek gebruikt om de lippen te egaliseren en een natuurlijke opvulling van de lippen te creëren. Hierdoor zullen uw lippen natuurlijk voller lijken.

Daarnaast is het mogelijk om de lippen volledig in te kleuren om een mooie egale lip kleur te creëren.

De vale kleur wordt weer levendig en de lippen zien er egaal en verzorgd uit. Samen met onze specialist kan de kleur naar wens worden bepaald.

Nazorg

Voor het beste resultaat raden wij twee behandelingen aan. Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur wegtrekken. Jacqueline Hoornweg zal u tevens optimaal adviseren over de nazorg. Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er indien gewenst een vervolgafspraak worden ingepland. Het resultaat zal gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar zijn. Daarna zal het resultaat geleidelijk afnemen.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Soms is de huid niet geschikt voor de permanente make up, bijvoorbeeld wanneer u veelvoudig last heeft van een koortslip of erg droge lippen heeft. Vervolgens gaan we de make-up testen en tekenen. Dit is het belangrijkste onderdeel en kan soms best wat tijd in beslag nemen.

Meest gestelde vragen

Vragen permanente make-up2020-09-14T12:38:38+00:00

Before + After

My body, my choice

  • podcast brigitte
  • pink-sheets-2
  • interview natasja
  • pink-sheets-4
  • Pink sheets-1
spotify your body your choice
Bel nu +31 (0)180-439001 Zijn we niet bereikbaar? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.