Lippen

Make-up is voor veel vrouwen een belangrijk aspect in de dagelijkse verzorging. Het is dé manier om de pluspunten van het gezicht te accentueren. Daarnaast wordt het vaak gebruikt om een oudere uitstraling tegen te gaan. Tegenwoordig is er ook veel mogelijk op het gebied van permanente make-up met een natuurlijke uitstraling. Een perfecte oplossing voor jonge mannen/vrouwen met een druk bestaan of wanneer de jaren gaan tellen.

Lippen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht, het zijn bepalende aspect van uw gezichtsuitdrukking. Het komt daarom met regelmaat voor dat deze worden versterkt door make-up. Bijvoorbeeld wanneer de lippen naarmate de jaren verstrijken zijn afgenomen in kleur of wanneer de lipcontouren zijn vervaagd. Met de een permanente make-up behandeling is het mogelijk om de versterking aan bepaalde aspecten in het gezicht permanent aan te brengen.

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid. Lippigmentatie (ofwel blossom lips) is een semipermanente make up welke toegepast wordt door middel van een machinale naald.

Wat kost een permanente make-up behandeling?

Permanente make-upPrijs v.a.
Wenkbrauwen€395,-
Lippigmentatie€450,-
Lippigmentatie binnen 12 maanden bijwerken€195,-
Ogen€195,-
Scalp pigmentatie €195,-
Tepel(hof)reconstructie €595,-

Het voortraject

Tijdens een consult bespreekt u met specialist Jacqueline Hoornweg (huidadviseur, visagist en adviseur voor cosmetische tatoeages) waarom u een behandeling aan de lippen wilt laten uitvoeren. Zij vertelt u over alle mogelijkheden, de mogelijke vormen en kleuren, alle benodigde informatie over de behandeling en laat u zien wat het maximaal haalbare resultaat is. Daarnaast wordt er altijd grondig gekeken of uw huid geschikt is voor permanente make-up, omdat het een enkele keer kan voorkomen dat een huid niet geschikt is. Uiteraard kunt al uw vragen stellen.

Dit consult is altijd kosteloos en vrijblijvend. Aansluitend op het consult kunt u ervoor kiezen om de behandeling direct te laten uitvoeren. Het is ook mogelijk om hier een aparte behandelafspraak te maken. Wel vragen wij u dit van te voren door te geven bij het maken van de afspraak.

De behandeling

Een lipbehandeling is in principe niet pijnlijk. Wenst u toch gebruik te maken van een verdovende crème, dan dient u deze vooraf zelf aan te vragen bij uw huisarts. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hele fijne naalden, waardoor dit tijdens de behandeling enkel voelt als een speldenprikje. De naalden laten oppervlakkig inkt achter op de juiste positie. Er zijn drie methoden om permanente make-up aan te brengen op de lippen.

  • Lipliner

Met een gewone lipliner wordt de mond voorzien van duidelijke contouren. Uiteraard volgen we hierbij uw eigen lijnen voor een natuurlijk mogelijk resultaat. De kleur kiezen we aan de hand van uw eigen lipkleur.

  • Lipliner met schaduw

Bij een lipliner met schaduw wordt eerst de lipliner aangebracht op de gebruikelijke manier waarna de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Uiteraard kijken we hierbij weer naar uw eigen lipkleur. Middels deze techniek kunnen wij ook oneffenheden corrigeren.

  • Full lips

Bij de full lips methode kleuren we uw lippen volledig in met permanente make-up. Samen met u kiezen we de kleur hiervoor uit. Deze methode is uitermate geschikt voor mannen en vrouwen waarbij de kleur van de lippen is vervaagd.

Voorafgaand aan het aanbrengen van de inkt tekenen en testen we de make-up op uw huid. Deze uitgebreide voorbereidingen zijn belangrijk voor het beste resultaat. De behandeling (inclusief voorbereidingen) duurt ongeveer 2,5 uur

Nazorg

Na de behandeling kunt u vrijwel direct de praktijk verlaten. Als het goed is ervaart u geen pijn of zwellingen. Het resultaat zal gemiddeld anderhalf tot twee jaar zichtbaar zijn. Daarna zal het resultaat geleidelijk afnemen en is een touch-up nodig om het resultaat te behouden.

Controle afspraken

Na uw behandeling plannen wij een controle afspraak voor u in, deze vindt plaats na 6 tot 8 weken. Hierbij wordt er gekeken naar het resultaat en waar nodig werken we uw lippen bij. Heeft u in de tussentijd vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze kliniek.

Before + After

My body, my choice

  • podcast brigitte
  • pink-sheets-2
  • interview natasja
  • pink-sheets-4
  • Pink sheets-1
spotify your body your choice