Welke ingrepen heeft Kris Jenner ondergaan?

Sommige celebrities doen er alles aan om te verbergen dat ze iets aan plastische chirurgie hebben gedaan om hun uiterlijk te verbeteren. Celebrities als Kris Jenner en Kim Kardashian zijn niet zo stiekem over hun plastische chirurgie verleden. In dit artikel nemen laten wij u zien welke ingrepen Kris Jenner heeft ondergaan om haar jeugdigheid en schoonheid te verbeteren en te behouden.

Kris Jenner, de welbekende realityster van de show Keeping Up With The Kardashians. Ze heeft meerdere plastische chirurgische ingrepen gehad om haar schoonheid te benadrukken. Waarschijnlijk weet u dat de Jenner/Kardashian niet vies is van een ingreep om het uiterlijk te verbeteren. Altijd al benieuwd geweest naar de ingrepen die zij heeft ondergaan? U leest het in dit artikel.

In de beroemde serie geeft Kris Jenner aan dat zij een facelift heeft gehad en daarnaast een borstvergroting, botox injecties en een oorcorrectie.
Volgens GLOBE magazine, wilt Kris Jenner de schoonheidsstrijd aangaan met haar dochters en is ze erg competitief om de schoonheidsidealen te bereiken. Ook zijn de fillers in haar jukbeenderen volgens velen te overdreven.

Kris Jenner en de rest van de familie hebben meerdere ingrepen gehad. Zo zijn de lipfillers van Kylie Jenner inmiddels wereldberoemd. Ook de billen van Kim Kardashian zijn een veelbesproken onderwerp

kris jenner keeping up with kardashians
Kris Jenner
Kris Jenner