Informatie over de implantaten van Mentor en Motiva

Omdat ieder mens uniek is biedt DG CLINIC een breed assortiment implantaten aan. U kunt hierbij kiezen voor de implantaten van Mentor of Motiva. Kwaliteit staat voorop en daarom hebben wij veel tijd gestoken in de selectie van deze merken. Afhankelijk van verschillende factoren zal de behandelend arts u een bepaald type implantaat adviseren.

Mentor

Wij werken met Mentor, omdat zij de patiënt centraal stellen. De veiligheid van de patiënt is voor hun de hoogste prioriteit. Mentor werkt wereldwijd samen met industriegroepen, arts-wetenschappers en gezondheidsautoriteiten om rapporten te controleren en risico’s te begrijpen. Mentor bestaat al meer dan 30 jaar en stelt hoge eisen aan hun ontwerpen. Elk Mentor implantaat ondergaat een strenge inspectie en strenge tests om de kwaliteit en de prestaties te garanderen. De FDA heeft de implantaten van Mentor ook onderzocht en goedgekeurd.

Hieronder vindt u diverse wetenschappelijke onderzoeken omtrent deze implantaten:

Mentor MemoryGel™ Silicone Gel-Filled Breast Implants

Mentor onderzoek

Motiva

Wij werken met Motiva, omdat zij al meer dan 30 jaar ervaring en succes hebben in geavanceerd productdesign en productontwikkeling, technologische productie en productondersteuning. Motiva heeft de meest innovatieve implantaten. De implantaten hebben uitzonderlijke elasticiteit waardoor het de incisies verkleint. De implantaten zijn 100% gevuld met ultra zachte, vorm stabiele gel voor een optimale vormvastigheid en natuurlijk gevoel.

De medische kwaliteit van de implantaten is uitvoerig chemisch, fysisch en biologisch getest en FDA goedgekeurd. De grondstoffen voor de implantaten zijn afkomstig uit de grootste en meest gerenommeerde implantaten fabrikant van Amerika. Daarnaast hebben de implantaten minder dan 0,1% rupturen en een tevredenheidscore van 94,5%.

De studie, getiteld “Surface Topography Mediates Foreign Body Response of Silicone Breast Implants in Mice, Rabbits, and Humans”, werd vandaag gepubliceerd in Nature Biomedical Engineering en toont aan dat het gepatenteerde Motiva®️ SmoothSilk®️-oppervlak* de respons op vreemd lichaam aanzienlijk vermindert in vergelijking met implantaten met een hoge mate van ruwheid of volledig gladde oppervlakken die in het onderzoek werden opgenomen. 

Het unieke en gepatenteerde SmoothSilk-oppervlak bevat een aantal elementen die doelbewust zijn ontworpen om de biocompatibiliteit te verbeteren, waaronder een topografie van gemiddeld slechts 4 micron en specifieke kenmerken rond scheefheid en het aantal, de verdeling en de grootte van contactpunten.

Lees ook het MIT rapport: https://lnkd.in/dDjztte

Hieronder vindt u diverse wetenschappelijke onderzoeken omtrent deze implantaten:

Motiva onderzoek

6yrs prospective Motiva

Locaties

consultant
Hoofdvestiging Barendrecht

Avenue Carnisse 50, 221, 231
2993 MD Barendrecht Nederland

Gratis advies:

 •  Plastische chirurgie
 •  Overgewicht
 •  Cosmetische gynaecologie
 •  Injectables

Maandag tot zondag van 08.00 tot 20.00

Gratis parkeren

Maak nu online uw afspraak
Vestiging Enschede

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
Nederland

Gratis advies:

 •  Plastische chirurgie
 •  Overgewicht
 •  Cosmetische gynaecologie

Dinsdag, donderdag en zondag van 10.00 tot 20.00

Gratis parkeren

Maak nu online uw afspraak
Care Clinic

Pedro de Medinalaan 67
1086 XP Amsterdam
Nederland

Gratis advies:

 •  Plastische chirurgie
 •  Overgewicht
 •  Cosmetische gynaecologie

Elke vrijdag, zaterdag en zondag

Gratis parkeren

Maak nu online uw afspraak
Vestiging London

2 Wimpole Street
London
W1G 0EB

Free consultation:

 •  Plastic surgery
 •  Overweight
 •  Cosmetic gynecology

COMING SOON

No free parking

Maak nu online uw afspraak