22.02.21

Lieve Diana & Joanna,

Woorden kunnen niet omschrijven hoe blij ik ben dat ik bij jullie terecht ben gekomen. In mijn tiener jaren heb ik een vreselijke relatie gehad. Hij maakte ‘grapjes’ over wat er lelijk was aan mijn uiterlijk. Dat heeft mij zoveel gedaan dat ik de jaren nadat wij uit elkaar zijn gegaan elke dag huilend voor de spiegel heb gestaan. Alles was aan mij niet goed genoeg, alle bezittingen die ik had, mijn baan, mijn uiterlijk en noem maar op. Na een lange tijd geen vooruitgang te hebben geboekt bij een psycholoog ben ik op het verkeerde pad gekomen. Het ging erg slecht met mij maar door gezond verstand wist ik dat ik wat moest veranderen want dit was niet het leven wat ik voor ogen had. Door een vlog van Qucee en Tajoela over ‘dure billen’ dacht ik ja, dit is de oplossing voor een deel van mijn onzekerheid, dit ga ik doen!

Diana; Jij bent zo’n grote inspiratie bron voor mij. Hoe jij jezelf hebt opgepakt door de verkeerde omgeving vroeger en kijk waar je nu staat. Een enorm mooi mens, van binnen en buiten met een enorm bedrijf in Nederland. De eerste keer dat ik bij jou een consult had voelde het alsof ik mijn grote idool aan t ontmoeten was. Door jou is plastische chirurgie mijn nummer 1 interesse geworden.

Joanna; zo moeder zo dochter. Hoe jij de tijd voor mij hebt genomen om elke keer mijn e-mails te beantwoorden en me zelfs een paar keer opbelde of appte om mij gerust te stellen dat het mooi zou worden, is echt geweldig. Je bent echt een prachtige vrouw.

Liefs,
Maxim Schuitemaker