Handverjonging2021-02-12T12:02:44+00:00

Handverjonging

Hoe ouder we worden hoe meer de huid contouren en elasticiteit verliest. Dit geldt zeker ook voor de handen, iets wat men vaak vergeet. Wanneer handen ouder worden, wordt de huid slapper en worden botten en pezen zichtbaarder. U kunt dit verhelpen door middel van een filler behandeling. Fillers geven uw handen het volume en stevigheid weer volledig terug.

Een filler is een dunne heldere gel op basis van hyaluronzuur. Beide bestanddelen zijn lichaamseigen stoffen waardoor het lichaam dit goed opneemt. Door het inbrengen van kleine hoeveelheden filler kunnen lijnen, plooien of contouren in het gezicht of in de lippen tijdelijk opgevuld worden. Hierdoor krijgen deze gebieden extra stevigheid en volume.

Voor een blijvend resultaat is het belangrijk de behandeling regelmatig te herhalen. De filler is uiterst veilig, omdat het volledig afbreekbaar is door het eigen lichaam.

Wat kost een filler behandeling?

FillersHoeveelheidPrijs v.a.
Lipvergroting1ml Etermis€250,-
Belotero lips1,2ml Contour & Shape€250,-
Traangoot (wallen onder de ogen)€350,-
Neus-lippenplooi€350,-
Handverjonging€450,-
Oorlelverjonging€250,-
Verwijderen diepe acnelittekens€350,-
Liquid neuscorrectie€350,-
Kincorrectie€350,-
Jukbeenlift1ml Belotero€350,-
Jukbeenlift2ml Belotero€650,-
Jukbeenlift3ml Belotero€900,-
Kaaklijnverstrakking€600,-
Halsverjonging en decolleté€750,-
Liquid faceliftRadiesse icm Hyaluronzuur en Bocouture€1150,-
Oplossen hyaluronzuur€100,- per injectie

Het voortraject

Tijdens een consult bespreekt u met één van onze cosmetisch artsen wat uw wensen zijn en waarom u de filler behandeling wilt laten uitvoeren. De arts vertelt u over alle mogelijkheden, geeft u alle benodigde informatie over de behandeling en laat u zien wat het maximaal haalbare resultaat is. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen. Dit consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Aansluitend op het consult kunt u ervoor kiezen om de behandeling direct te laten uitvoeren. Het is ook mogelijk om hier een aparte behandelafspraak voor te maken. Wel vragen wij u dit van te voren door te geven bij het maken van de afspraak.

Fillers

Zoals aangegeven is een filler een dunne heldere gel op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die biologisch afbreekbaar is. Hyaluronzuur zorgt voor meer stevigheid en elasticiteit van de huid. De eigen productie neemt af naarmate u ouder wordt. Met fillers zorgt u ervoor dat lijnen, plooien of contouren in het gezicht weer opgevuld worden. Ook de lippen kunnen met fillers geïnjecteerd worden.

DG CLINIC maakt enkel gebruik van tijdelijke fillers. Het effect van een filler behandeling is enkele maanden tot jaren zichtbaar. Er zijn verschillende concentraties hyaluronzuur beschikbaar. De cosmetisch arts maakt hierin een keuze op basis van de diepte van de rimpel of voor het creëren van meer volume. Wij werken met de merken: Belotero, Etermis en Radiesse.

De behandeling

Een filler behandeling is in principe niet pijnlijk. Er wordt gebruik gemaakt van hele fijne injectienaalden, waardoor dit tijdens de behandeling enkel voelt als een speldenprikje. Voordat we de injecties aanbrengen, zorgen we dat we de huid koelen. Dit om eventuele zwellingen en blauwe plekken zoveel mogelijk te minimaliseren.

Per behandeling krijgt u een aantal injecties ingespoten in het desbetreffende gebied. Wij werken veelal met fillers die, wanneer ze geïnjecteerd worden, direct licht verdovend werken. Hierdoor is het injecteren minder gevoelig. Bij de middelen die deze verdovende functie niet hebben, is het in overleg met de cosmetisch arts ook mogelijk om met een verdovende crème te werken of het gebied plaatselijk te verdoven.

Afhankelijk van de sterkte van de spier en uw wensen wordt de dosering van de botuline toxine vastgesteld door de arts. Echter is over het algemeen een zeer lage dosering al voldoende. Afhankelijk van het resultaat is het mogelijk om bij een vervolgbehandeling de dosering aan te passen. Hierbij wordt altijd gekeken naar de balans tussen het optimale effect van het product en het minimaliseren van bijwerkingen. Wanneer de injecties zijn toegediend, wordt het gebied direct weer gekoeld.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Nazorg

Na de behandeling kunt u vrijwel direct de praktijk verlaten. Het duurt een paar dagen voordat u de eerste effecten zult zien en na twee weken is het resultaat optimaal. De filler is tussen de 6 en 24 maanden zichtbaar. Daarna is het voor blijvend resultaat belangrijk om de behandeling te herhalen.

De eerste twee uur na de behandeling is het mogelijk dat de huid wat rood en gezwollen is en dat er blauwe plekjes ontstaan. Dit is een veelvoorkomende bijwerking en trekt vanzelf weg. De blauwe plekjes kunt u, wanneer de prikgaatjes goed gedicht zijn, camoufleren met make-up.

Na de behandeling is het belangrijk om het behandelde gebied direct goed te bewegen. Let wel op dat u tot 48 uur na de injecties niet wrijft of masseert in de behandelde zone, tenzij de arts dit specifiek aangeeft. Tot vier uur na de behandeling willen we u adviseren niet te gaan liggen om verspreiding van de gel te voorkomen en om de werking op de gewenste plek zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Tot slot mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken het behandelde gebied niet blootstellen aan de sauna of zonnebank.

Aanvullende nazorg instructies worden u overhandigd of toegestuurd na het inplannen van de ingreep. Heeft u twijfels over uw mogelijke bijwerkingen, neem dan altijd contact op met de praktijk.

Controle afspraken

In principe is er na een filler behandeling geen controle afspraak nodig. Echter, wanneer u na twee weken niet tevreden bent over het resultaat, is het altijd mogelijk om toch langs te komen bij één van onze cosmetisch artsen. Dit is mogelijk tussen de 2e en 4e week na uw behandeling.

Meest gestelde vragen

Wat is volumeherstel met filler?2020-10-08T09:45:08+00:00

Wij maken gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur en fillers op basis van calcium. Fillers bestaan uit een gel die volume terugbrengt in de huid en rimpels direct vermindert. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de jukbeenderen te accentueren, de kaaklijn strakker te maken of wallen te verminderen met een traangootbehandeling.

 

 

Hoe werkt volumeherstel?2020-10-08T09:45:59+00:00

Fillers worden met een dun naaldje ingebracht in bepaalde huidlagen of juist daaronder. Fillers bestaan in verschillende varianten, waarvan sommige juist geschikt zijn voor je oppervlakkige rimpeltjes en andere juist voor je diepere rimpels. Ook is het mogelijk om meer volume aan te brengen in je gezicht of bijvoorbeeld je lippen voller te maken.

Wat is Hylaronzuur?2020-10-08T09:46:52+00:00

Hyaluronzuur is een stof die normaal in je huid voorkomt. Als de hoeveelheid hyaluronzuur afneemt kunnen er rimpels ontstaan. Een behandeling met hyaluronzuur is daarom een logische stap in de strijd tegen rimpels. Injecties met hyaluronzuur worden al meer dan 20 jaar toegepast door orthopeden bij artrose en oogartsen bij bepaalde oogaandoeningen.

Is een behandeling met fillers veilig?2020-10-08T09:47:53+00:00

Ja. Al onze artsen zijn BIG-geregistreerd. Het gebruik van fillers is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht in binnen- en buitenland. Zowel de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie als de American Society for Plastic Surgery en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde staan volledig in voor de veiligheid van fillers.

Hoe worden fillers gebruikt?2020-10-08T09:48:27+00:00

Met een dun naaldje brengt de arts de fillers in op de plaats van de rimpel of de plaats waar het volume moet worden hersteld. Dit gebeurt heel voorzichtig en geleidelijk.

Wat kan ik verwachten van een filler behandeling?2020-10-08T09:49:14+00:00

Er is direct resultaat, maar na 2 weken is het resultaat optimaal. Je mag verwachten dat het resultaat, afhankelijk van de gebruikte filler, 6 tot ongeveer 12 maanden aanhoudt. Bespreek altijd met je behandelend cosmetisch arts wat er in jouw geval mogelijk is. Niet iedereen is namelijk hetzelfde.

Is een behandeling met fillers pijnlijk?2020-10-08T09:49:59+00:00

Een beetje. Plaatselijke verdoving zit al verwerkt in de fillers om maximaal comfort te bieden. Ook gebruiken we een dun naaldje om je zo veel mogelijk te ontzien.

Is de verbetering voor altijd?2020-10-08T09:50:59+00:00

Om veiligheidsredenen gebruiken we in onze praktijk geen permanente vulmiddelen. Dit is trouwens ook het advies van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Veiligheid gaat voor alles. Daarom werken wij alleen met tijdelijke fillers.

Hoelang is het effect van fillers?2020-10-08T09:52:21+00:00

Het effect van hyaluronzuur fillers, afhankelijk van de gebruikte filler, blijft 6 tot ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hiermee behoren de door ons gebruikte fillers tot de langstwerkende hyaluronzuurpreparaten. Individuele verschillen kunnen wel optreden. Niet iedereen is tenslotte hetzelfde. Een Radiesse filler kan zijn werking tussen de 9 en 12 maanden behouden, soms wel langer.

Zijn er bijwerkingen van fillers?2020-10-08T09:57:35+00:00

Er kan zwelling of roodheid optreden in het behandelde gebied. De verkleuring is goed te camoufleren en de zwelling houdt meestal maximaal een paar dagen aan. Je huid wordt gedesinfecteerd om de kans op infectie te minimaliseren. Bij allergie voor onze producten kunnen wij je helaas niet behandelen.

Waarvan is de werkingsduur afhankelijk?2020-10-08T09:58:18+00:00

De werkingsduur is o.a. afhankelijk van de filler (hyaluronzuur of Radiesse), gebruikte hoeveelheid, leeftijd, huidtype, levensstijl en metabolisme.

Wat is een liquid facelift?2020-10-08T09:59:27+00:00

Door een aantal gebieden tegelijk te behandelen, bijvoorbeeld de fronsrimpel met een rimpelbehandeling, de kaaklijn en de neuslippenplooi met fillers, is het mogelijk het effect van een mini facelift te bereiken. Allen dan wel zonder littekens, zonder de risico’s van een operatie en zonder de hersteltijd.

Wat is Radiesse?2020-10-08T10:01:31+00:00

Radiesse is een niet-permanente injecteerbare filler die het volume opvult en matige tot diepere rimpels in het gezicht verzacht. Het volume en liftende effect is direct zichtbaar. De filler stimuleert de aanmaak van de lichaamseigen collageen. Het resultaat van de behandeling ziet er dan ook heel natuurlijk uit en houdt lang aan.

Zijn er gezondsheidseisen waar ik aan moet voldoen bij een liquid neuscorrectie?2020-10-08T10:02:38+00:00

Wanner je ooit eerder geopereerd bent aan jouw neus, is deze behandeling en een liquid neuscorrectie helaas niet mogelijk. De bloedvaten kunnen namelijk anders lopen en dit geeft een hoger risico op complicaties.

Hoe lang duurt de behandeling?2020-10-08T10:03:12+00:00

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten, inclusief een consultgesprek.

Hoe gaan we te werk met lip fillers?2020-10-08T11:05:44+00:00

Behandeling: De lippen worden allereerst gedesinfecteerd waarna de lippen vooraf behandeld worden met een hele sterke verdovende crème. Vervolgens wordt de filler door middel van kleine prikjes en in de juiste hoeveelheden in de lippen gebracht. Ook de filler zelf bevat verdoving, op deze manier kan de behandeling pijnvrij verlopen. De behandeling duurt 15 tot 30 minuten.

Na de behandeling: Vaak zijn de lippen wat gezwollen na de behandeling en/of verschijnen er kleine blauwe plekken, dit verdwijnt al met een paar dagen. Daarbij kan af en toe lichte roodheid optreden, dit zakt echter snel weg. De behandeling vereist geen extra nazorg, je kan direct weer verder met je dag!

Resultaat: De fillers zorgen er direct voor dat de lippen meer vocht vasthouden en voller ogen. De resultaten houden tussen de 6 en 12 maanden aan, waarna je lichaam geleidelijk aan het product afbreekt. Let wel, iedereen is anders: bij de een kan het resultaat net korter aanhouden, bij de ander langer.

Kan ik een check-up/nacontrole krijgen na de behandeling?2020-10-08T11:11:23+00:00

Dat kan zeker. We willen graag zeker weten dat jij 100% tevreden bent. Je kan altijd een gratis afspraak voor een nacontrole bij ons inboeken.

Welke merken fillers gebruiken we?2020-10-08T11:11:54+00:00

Before + After

My body, my choice

  • podcast brigitte
  • pink-sheets-2
  • interview natasja
  • pink-sheets-4
  • Pink sheets-1
spotify your body your choice
Bel nu +31 (0)180-439001 Zijn we niet bereikbaar? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.