Welkom

Gynaecologische klachten komen vaker voor dan vrouwen denken. Meer dan de helft van de vrouwen ervaart tijdens het leven vaginale klachten.  De Femilift is gemaakt om deze klachten te verminderen en soms geheel weg te nemen. De Femilift zorgt voor een betere doorbloeding, betere stimulatie van vochtbalans en verstevigt de vaginawand. Kampt u met ongemakken vanwege te grote schaamlippen of clitoriskap? Dan adviseren wij u een operatieve correctie.

Diana’s advies- en bemiddelingspraktijk werkt uitsluitend samen met artsen en klinieken, die vooraf door ons zijn goedgekeurd. Om onze kwaliteit te waarborgen, controleren wij als praktijk continu of deze artsen en klinieken blijven voldoen aan de hoge standaarden van Diana Gabriels. De missie van Praktijk Gabriels is het bieden van uitzonderlijke zorg en service. Ons doel is om tevredenheid te creëren door persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice en persoonlijke behandelplannen. Op deze manier hoop ik, Diana Gabriels, mijn klanten te binden, voor nu en voor later.

We kunnen ons voorstellen dat er veel op u afkomt als u heeft besloten om een cosmetische operatie te ondergaan. Bekijk hier wat vragen die u aan de arts zou kunnen stellen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier voor en na-foto’s van onze patiënten. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 18 jaar voor het uitvoeren van een ingreep.

Behandelingen

Schaamlipverkleining
Vaginavernauwing
Clitoriskapreductie
Littekencorrectie
Ongewenst urineverlies
Droge vagina Femilift
Vaginaverstrakking

Wie is Drs. Joke Haartsen?

Drs. Joke Haartsen
 • COSMETISCH GYNAECOLOOG

 • BIG:29021289501

 • Labiumcorrecties
 • Perineoplastiek

 • Clitoriskap correctie

 • Vaginale laserbehandelingen

Maak nu online uw afspraak bij drs. Joke Haartsen

Drs. Joke Haartsen heeft ruim twintig jaar ervaring als gynaecoloog. Na afronding van haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht in 1986, voltooide ze haar specialisatie in Verloskundige & Gynaecologie in Heerlen en Maastricht in 1995.

Haar aandachtsgebieden zijn onder andere de urogynaecologie en cosmetische gynaecologie. In de cosmetische gynaecologie heeft zij zich specifiek toegelegd op labiumcorrecties, perineoplastiek met operatieve vaginavernauwing en vaginale laserbehandelingen.

Drs. Joke Haartsen is een senior member van de European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG), lid van de International UroGynaecological Association (IUGA) en van de Nederlandse Vereniging Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) waarin zij deelneemt aan diverse werkgroepen. Drs. Joke Haartsen is iedere woensdag aanwezig van 16.00 tot 20.00 uur in Barendrecht voor het geven van gratis advies.

Drs. J. Haartsen is elke woensdag aanwezig van 16:00 uur tot 20:00 uur bij Praktijk Gabriels.

Meer informatie over drs. Joke Haartsen

My body, my choice

 • schaamlipcorrectie
 • Clitoriskapreductie
 • Clitoriskapreductie
 • Clitoriskapreductie

Video’s

 • 7qREKcefiIk