Botox2020-12-04T09:03:34+00:00

video Botox

ANTI RIMPEL

Anti rimpel

Anti Rimpel (botuline toxine) is een stof, gemaakt door een enzym. Dit enzym blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor spieren tijdelijk worden uitgeschakeld. Ze hebben hierdoor geen of minder activiteit. Anti Rimpel is volledig afbreekbaar door het lichaam.

WAT KOST EEN ANTI RIMPEL BEHANDELING

L

Ingreep onder lokale verdoving

O

Ingreep vereist een overnachting (prijs inclusief overnachting)

N

Ingreep onder algehele anesthesie (prijs inclusief narcose)

Plastische ChirurgiePrijs v.a.
Adamsappelreductie€2.400,-
Adamsappelreductie onder narcose€2.900,-
Voorhoofdscorrectie€8.850,-
Bilaterale wenkbrauwlift€3.750,-
Kaakhoek-correctie €5.850,-
Haarlijnverlaging€4.750,-
Kincorrectie €6.850,-
Jukbeen-correctie €5.850,-
Liplift€1.250,-
Liplift onder narcose€1.800,-

Informatie

Met anti rimpel worden verschillende tekenen van ouderdom en gezondheidsklachten, zoals migraine, behandeld. Vooral de behandeling van rimpels, die worden veroorzaakt door overmatige spieractiviteit, komt veel voor. Ook wordt anti rimpel gebruikt tegen overmatig zweten.

Anti rimpel (ofwel botulinetoxine) zorgt dat de ‘communicatie’ tussen een spier en een zenuw wordt stilgelegd. Doordat de spierspanning op deze manier wordt onderdrukt, worden rimpels zachter en minder opvallend.

Onze injectable-artsen kunnen u uitvoeriger informeren over behandelingen met anti rimpel. Maak online een afspraak voor een consult

Consult Anti Rimpel

Een behandeling met Botuline Toxine biedt voor de meeste mensen een goede uitkomst. Toch kan het zijn dat u vragen heeft over de Anti Rimpel behandeling. Een consult met onze injectable artsen is altijd gratis, zij kunnen u adviseren en zodat u de juiste keuze maakt.

Behandelingen Anti Rimpel

Botuline Toxine tegen hoofdpijn of migraine.

Migraine en stress- of spanningshoofdpijn is een veel voorkomend probleem waarbij botuline toxine een oplossing kan bieden.

Bent u geïnteresseerd in een Anti Rimpel behandeling tegen hoofdpijn of migraine? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Frons

Een rimpel is het gevolg van sterke spieractiviteit bij de wenkbrauwen. Sommige mensen activeren al op jonge leeftijd een frons; anderen zullen hem nooit krijgen. Wanneer je een actieve frons hebt, zal deze vaak verschijnen. Wanneer je je concentreert, boos kijkt, tuurt of in de zon kijkt, is hij vaak zichtbaar.

Bij een Anti Rimpel behandeling met Botuline Toxine, ontspant de spier, waardoor bestaande rimpels vervagen en nieuwe rimpels worden voorkomen. De behandeling duurt maximaal 15 minuten.

Bent u geïnteresseerd in een fronsrimpelbehandeling? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpels genoemd en worden soms juist als charmant en als een natuurlijk verouderingsverschijnsel gezien. Toch kunnen kraaienpootjes, door diepe of meerdere lachrimpels naast en onder het oog, de rust in het gezicht verstoren. Ook kunt u er door kraaienpootjes ouder uitzien dan u bent. Met een Anti Rimpel behandeling kunt u kraaienpootjes verminderen.

Bent u geïnteresseerd in een Anti Rimpel behandeling voor de kraaienpootjes? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Voorhoofdsrimpel

Horizontale voorhoofdrimpels boven de wenkbrauwen worden voornamelijk veroorzaakt door sterke spieractiviteit tussen de wenkbrauwen en de haargrens. Bij een rimpelbehandeling ontspant de spier, waardoor bestaande rimpels vervagen en nieuwe rimpels worden voorkomen.

De stand van de wenkbrauwen en het huidoverschot van de bovenoogleden kunnen bepalend zijn voor het al dan niet behandelen van het voorhoofd. In sommige gevallen zal eerst een bovenooglidcorrectie geadviseerd worden. Tijdens het consult krijgt u uitgelegd wat voor u de beste volgorde van behandeling is.

Bent u geïnteresseerd in een Anti Rimpel behandeling van de voorhoofdrimpels? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Wenkbrauwlift

Als uw wenkbrauwen gezakt zijn, kan dit een sombere uitdrukking aan uw gezicht geven. Als alleen het buitenste deel van uw wenkbrauw is gezakt, kan een wenkbrauwlift uitkomst bieden. Bij de wenkbrauwlift wordt een zeer kleine hoeveelheid Botuline Toxine (Anti Rimpel, een spierontspanner) net onder de wenkbrauw geïnjecteerd. Een wenkbrauwlift met Anti Rimpel is vrijwel pijnloos en veilig. De behandeling duurt maximaal 15 minuten.

Bent u geïnteresseerd in een wenkbrauwlift met Anti Rimpel? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Gummy Smile

Als het bovenste tandvlees bloot komt te liggen, hebben wij het over een gummy smile. Dit kan komen omdat de bovenlip te hoog wordt opgetrokken. Een injectable-behandeling kan de oplossing zijn. Een gummy smile komt niet altijd door te kleine tanden. Soms lijken de tanden gewoon klein, omdat er een disbalans is tussen het tandvlees en de bovenlip.

De behandeling met Anti Rimpel gaat vrij snel en is vrijwel pijnloos, u krijgt maar twee prikjes in de spier in de bovenlip, die optrekt. Een verdoving is niet nodig. De bovenlip zal na de behandeling precies tot de voortanden komen, waardoor het tandvlees niet meer zichtbaar is. De behandeling duurt 15 minuten.

Bent u geïnteresseerd in een gummy smile-behandeling met Anti Rimpel? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Overmatig zweten

Overmatig zweten kan voor veel mensen een probleem zijn in het dagelijkse leven. Niet alleen slijt kleding sneller, vooral esthetisch en sociaal gezien, is het vervelend. In extreme gevallen kunnen mensen zich zelfs gaan afsluiten. Een behandeling met Botuline Toxine kan de oplossing zijn. De spierontspanner staat bekend als anti rimpel middel, maar is ook zeer effectief tegen overmatig zweten. De spierontspanner blokkeert de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen. Hierdoor stoppen deze klieren met zweet produceren. Vrees niet, alle andere zenuwfuncties blijven intact. De behandeling duurt 30 minuten.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling tegen overmatig zweten? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Nazorg Anti Rimpel

Het is belangrijk om na de behandeling het hoofd zoveel mogelijk rechtop te houden. Tot 3 uur na de anti rimpelbehandeling mag u dus niet liggen, sporten of in uw gezicht wrijven.

In de uren na de behandeling is het echter wel belangrijk om de behandelde spier(en) zo veel mogelijk te gebruiken. Op advies van onze injectable-arts dient u de behandelde spier(en) zoveel mogelijk aan te spannen, door bijvoorbeeld te fronsen. Dit doet u wanneer de spieren in het voorhoofd zijn geïnjecteerd.

Ook vragen wij u om te wachten met het aanbrengen van make-up. In de eerste dagen is het ook verstandiger om het gezicht niet te (laten) masseren.

Resultaat van een borstvergroting

Het uiteindelijke resultaat van een borstvergroting is pas na enkele maanden zichtbaar. In de beginperiode zult u wat ongemakken ervaren maar na een aantal maanden kunt u genieten van uw borsten die een mooiere vorm en meer volume hebben. Veel vrouwen ervaren een toename in zelfvertrouwen na een borstvergroting.
Over het algemeen is het resultaat van een borstvergroting blijvend. De prothesen zijn bedoeld voor levenslange implantatie. Zolang uw borsten soepel aanvoelen en er mooi uitzien, is er geen reden om de prothesen te vervangen. Na tien jaar kunt u nog een keer langskomen in de kliniek voor een controle.

Littekens

De littekens na een borstvergroting komen precies in de huidplooi onder de borst te liggen. Gemiddeld is de grootte van een litteken vijf centimeter. De plastisch chirurg doet er alles aan om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. De littekens zijn in eerste instantie rood en gezwollen, maar dit trekt na enkele weken weg. De littekens zijn dan nog nauwelijks zichtbaar. Het is nuttig om te weten dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om volledig tot rust te komen. Denk er aan om de littekens uit de zon te houden en goed te verzorgen. U krijgt van de kliniek een speciale verzorgende crème voor de littekens mee. Gebruik daarnaast het eerste jaar altijd een zonnefactor boven factor 30 om uw huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties van een Anti Rimpel behandeling?

Hoewel het injecteren van anti rimpel tegenwoordig een bekende en geaccepteerde behandelmethode is, is het geen ingreep waarover licht gedacht moet worden. Complicaties bij een anti rimpel behandeling komen zelden voor, maar zijn niet onmogelijk. De meest voorkomende complicatie is een blauwe plek of ontsteking (op de plaats waar de naald in de huid is geplaatst). Ook een allergische reactie kan voorkomen.

Overmatig gebruik van anti rimpel kan een ongewenst, onnatuurlijk ogend resultaat opleveren. Het kan zijn dat het gezicht wat uitdrukkingsloos wordt. Wanneer dit het geval is, is dit helaas niet te verhelpen. Wel is het zo dat dit effect in de loop van de tijd minder wordt, als de werking van de anti rimpel na een aantal maanden afneemt.

YOUR BODY YOUR CHOICE

doorslikbare maagballon

Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem

Ons team ervaren specialisten

Meest gestelde vragen

Vraag over Plastische chirurgie2020-09-04T12:07:51+00:00

Vraag over Plastische chirurgie

Let op: DG CLINIC fungeert als bemiddelaar. Wij adviseren een behandeling aan bij een BMI tussen 29 en 39 omdat de risico van de operatie beperkt wordt. Aanmelding en vervolgafspraken worden aangeboden door heel Nederland. Onze patiënten worden onder de verantwoordelijkheid van en in een bariatrisch centrum in België behandeld.

Before after

Bel nu +31 (0)180-439001 Zijn we niet bereikbaar? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.