Wauw! 

Allereerst super tof dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen, dank je wel hiervoor. Ik wil tegen alle vrouwen zeggen dat jullie mooi zijn zoals jullie zijn! Elke lichaam is anders en prachtig op een eigen manier, ongeacht het beeld dat er geschetst wordt van de ‘ perfecte vrouw ‘. Zolang jij je goed voelt in je eigen lijf en het waardeert om een vrouw te zijn met de daarbij behorende imperfecties ben je mooi zoals je bent.

Dat gezegd hebbende snap ik als geen ander hoe het voelt om je nog vrouwelijker te willen voelen en dit te behalen door een borstvergroting te ondergaan. Ik heb borsten altijd het mooiste onderdeel gevonden van het vrouwelijke lichaam en daarom heb ik de keuze gemaakt om deze ingreep te doen bij Praktijk Gabriels, kliniek Vlaardingen.

Na veel research en informatie inwinnen van verschillende klinieken ben ik uitgekomen bij Praktijk Gabriels. Ik kwam al snel in contact met Diana Gabriels die ik zou omschrijven als een hele lieve, sterkte vrouw die weet waar ze het over heeft en luistert naar jouw wensen. Alsnog vond ik het erg moeilijk om een goede keuze te maken. Ik was bang om te weinig of juist te veel CC te kiezen, bang door de horror verhalen op het internet en angst voor de operatie. Graag had ik gesproken met een vrouw die een operatie heeft ondergaan om haar advies te vragen en haar verhaal aan te horen. Dit is één van de redenen dat ik de keuze heb gemaakt om mij per WhatsApp/telefonisch contact en via Instagram DM beschikbaar te stellen voor al jullie vragen en mijn persoonlijke verhaal met jullie te delen.

Plastische chirurgie is niet zomaar iets, het heeft invloed op je lichaam en daar moet je uiteraard goed over nadenken. Daarbij is het hebben van een veilig gevoel bij de kliniek die je kiest en je hart en geluk volgen erg belangrijk.

Twijfel je nog? Ik ben beschikbaar voor al jullie vragen op 06 23 54 58 68 en Instagram: @aurorapaola. Ook deel ik graag persoonlijk mijn verhaal en geef ik meer inzicht in mijn operatie, de keuzes die ik gemaakt heb en het resultaat na een half jaar.